Κατηγορίες
Εκπαιδευτική ρομποτική

Thymio

Το Thymio είναι ένα μικρό ρομπότ που θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε τον κόσμο της ρομποτικής και της τεχνολογίας, να μάθετε τη γλώσσα των ρομπότ και να μυηθείτε στον προγραμματισμό. Μπορείτε να το προγραμματίσετε και να πραγματοποιήσετε πολλά πειράματα. Με το Thymio, οι βασικές αρχές της ρομποτικής και του προγραμματισμού γίνονται έννοιες που ο καθένας μπορεί να ανακαλύψει, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Μόνος, με τους φίλους ή τους γονείς σας, προγραμματίστε το ρομπότ σας ώστε να γίνει ο ήρωας των περιπετειών σας. Μπορείτε να μάθετε προγραμματισμό με τη χρήση του ρομπότ Thymio μέσω μιας σειράς διαφόρων γλωσσών και περιβαλλόντων που διαθέτει. Οι βασικές συμπεριφορές του ρομπότ και τα διαφορετικά περιβάλλοντα προγραμματισμού επιτρέπουν σε παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω να ανακαλύψουν τον φανταστικό κόσμο της ρομποτικής και της τεχνολογίας.

Αυτές οι δυνατότητες προγραμματισμού έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά από επιστήμονες και καινοτομίες, όπως η παρουσίαση σε πραγματικό χρόνο ποιο μέρος του προγράμματος εκτελείται, έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνουν την διαδικασία της μάθησης. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη με την ασύρματη έκδοση του Thymio, καθώς μπορείτε να αναλύσετε πώς εκτελείται το πρόγραμμα σας σε πραγματικό χρόνο, ενώ το ρομπότ λειτουργεί και κινείται στον χώρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *